Witam!
Mam spory problem z uruchomieniem FMM 2.25, zupełnie nie wiem jak się za to zabrać. Wiem, że pewnie większość z Was gardzi tego typu rzeczami, ja także ale zawsze mam problemy z budżetem, należę do tych graczy, którzy jak przyzwyczają się do zawodnika to nie sprzedadzą go za żadne pieniądze i przez to mam zawsze problemy z budżetem. Gram sobie drugi sezon Manchesterem City i mam już ponad 25 mln Euro na minusie i jak się pewnie domyślacie zarząd zbytnio zachwycony nie jest. Dlatego też postanowiłem sięgnąć po FMM 2.25 i w ten sposób poprawić budżet. Problem w tym, że zupełnie nie wiem jak. Robię tak jak w instrukcji, najpierw ładuję grę, później odpalam FMMa i niby wczytuje prawidłowo tylko później nie wiem co dalej. Gdzie się zmienia budżet, w co muszę wejść, itp. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby mi to ktoś jak laikowi wytłumaczył
A może znacie jakieś sposoby, aby podreperować budżet? Jak już wspomniałem zawodników pozbywać się nie chcę.
Panowie, mam gorącą prośbę. Otóż szukam jakiegoś uaktualnienia do FM 2008, który uwzględniałby transfery w obydwu ligach Szwajcarii. Konkretny sezon mnie jakoś nie interesuje, ale im nowszy update, tym lepiej. W sumie reszta lig może być nie naruszona nawet, chodzi mi tylko i wyłącznie o Szwajcarię. W sieci jest multum uaktualnień, ale albo z najlepszych lig Europy, albo znalazłem wyłącznie uaktualnienia niższych polskich lig. Za pomoc serdeczne dzięki!
Zawsze wydawało mi się, że uaktualnienia są robione na wszystkie ligi europejskie, ale widocznie się myliłem. Sam nie jestem w posiadaniu czegoś takiego. Wydaje mi się, że w internecie też będzie ci ciężko znaleźć, choć możesz pogooglować (pewnie już to robiłeś). Zawsze możesz pójść na własną rękę i pogrzebać w edytorze, lecz to jest trochę pracochłonne. Wydaje mi się, że to jedyna metoda, bo sam nigdy nie spotkałem się z osobnym uaktualnieniem lig szwajcarskich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum